Horoscop zilnic, previziuni, ascendent personal, compatibilitati pe myHoroscop.ro

Horoscop zilnic pentru zodia Berbec Horoscop european pentru Taur Horoscop zilnic pentru Gemeni Horoscop zilnic pentru cei din zodia Rac Horoscop zilnic european Leu Horoscop european Fecioara Horoscop zilnic BalantaHoroscop zilnic ScorpionHoroscop zilnic european pentru persoanele in zodia SagetatorHoroscop zilnic CapricornHoroscop VarsatorHoroscop zilnic pentru cei in Pesti
Horoscop Berbec Horoscop Taur Horoscop Gemeni Horoscop Rac Horoscop Leu Horoscop Fecioara Horoscop Balanta Horoscop Scorpion Horoscop Sagetator Horoscop Capricorn Horoscop Varsator Horoscop Pesti

Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti


Acasa
Jocuri
Jocuri Pentru Copii
Jocuri Online
Pentru site-uri
Parteneri
Contact

Compatibilitate Berbec - Balanta


  Aici avem doua semne care au polaritati total opuse. Ca ziua si noaptea sa spunem? Daca doar compari semnul solar cu altul individual,inseamna ca latri la copacul gresit. Stiai ca noi de fapt suntem definiti de semnul nostru Ascendent sau mai bine zis de Ascendentul personalitatii? Semnul tau solar este caracterul tau. Cand te compari pe tine cu o alta persoana ar trebui sa te referi tot timpul la semnul care este opus Ascendentului tau. Orice fiinta isi experimenteaza partenerul bazandu-se exact pe cine este peste strada de el,la celalalt cap al tabelului facut de el.

  Acum, Berbecul este implicat in energia Balantei tot timpul. Intr-o relatie nu conteaza cine este barbatul sau femeia, ci mai mult rolurile pe care amandoi le jucati in interactiunea cu partenerul.

  Sa privim cateva mostre. Balanta iubeste apropierea, saruturile, florile, bomboanele, bijuteriile, functiile sociale si este cu adevarat romantica. Peste toate, partenerul este prioritatea Balantei in viata. Se simte pierduta sau incompleta fara cineva, Balanta urand singuratatea. Nu s-ar duce nici macar la toaleta singure, deseori dorind ca cineva sa vina cu ele. Pe de alta parte, Berbecul este mai puternic dintre cele doua din aceasta uniune. Berbecul conduce, Balanta urmeaza. Balanta are nevoie de abilitatea categorica a Berbecului si de puterea de a lua decizii rapide cand este vorba de alegeri importante si este chiar multumita sa-l lase pe Berbec sa preia conducerea. Prefera aceasta cale.

  Pe de alta parte, Berbecul ar iesi singur si ar merge la restaurant singur, dar nu si Balanta. Ea are nevoie de jumatatea sa! Balanta ar lua masina de tuns iarba pentru a o tunde, pentru ca apoi sa nu porneasca. Berbecul ar iesi si ar termina prin a tunde iarba cu propriile maini. Poate fi foarte dificil pentru Berbec sa isi mentina calmul cu toata indecizia afisata de Balanta din cand in cand. Dar imaginati-va: daca ambii parteneri erau indecisi nu ar fi putut finalize nimic niciodata.

  Cele mai multe dintre persoanele cu semnul Balanta au ca parteneri persoane cu semnul Berbec, care sunt Ascendentul lor in Soare sau Luna si vice-versa pentru Berbec. Toate parteneriatele, afacerile sau casatoriile merg in acest fel. Neglijand semnul, se implica in a-si atrage partenerul.

  Deseori, daca un Berbec a fost primul partener al unei Balante, relatia lor nu va dura decat pana Balanta se va satura sa urmeze. Balanta este cunoscuta pentru faptul ca nu paraseste niciodata un partener cand este nefericita, pana cand nu gaseste un inlocuitor pentru acesta. Berbecul a invatat deja sa fie categoric, in timp ce Balanta nu. Balanta va evita orice fel de confruntare, dorind intotdeauna sa pastreze pacea,chiar si cand ar trebui sa ia o decizie categorica pentru ea. Lectiile care ii invata pe ceilalti pentru a echilibra uniunea sunt pentru Balanta acelea de a invata sa fie propria persoana si nu o umbra a celuilalt. Pe aceste lucruri se bazeaza conexiunea cu Berbecul.

BERBEC: Independent, nerabdator, entuziast
BALANTA: Indecis, social, diplomat

Atractie Romantica:
  Berbec: Leu si Balanta
  Balanta: Varsator si Berbec


Afla horoscopul de azi pentru Berbec
Afla horoscopul de maine pentru Berbec
Caracteristici generale ale zodiei Berbec
Ascendent personal al zodiei Berbec
Compatibilitate zodii pentru Berbec