Horoscop zilnic, previziuni, ascendent personal, compatibilitati pe myHoroscop.ro

Horoscop zilnic pentru zodia Berbec Horoscop european pentru Taur Horoscop zilnic pentru Gemeni Horoscop zilnic pentru cei din zodia Rac Horoscop zilnic european Leu Horoscop european Fecioara Horoscop zilnic BalantaHoroscop zilnic ScorpionHoroscop zilnic european pentru persoanele in zodia SagetatorHoroscop zilnic CapricornHoroscop VarsatorHoroscop zilnic pentru cei in Pesti
Horoscop Berbec Horoscop Taur Horoscop Gemeni Horoscop Rac Horoscop Leu Horoscop Fecioara Horoscop Balanta Horoscop Scorpion Horoscop Sagetator Horoscop Capricorn Horoscop Varsator Horoscop Pesti

Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti


Acasa
Jocuri
Jocuri Pentru Copii
Jocuri Online
Pentru site-uri
Parteneri
Contact

Compatibilitate Berbec - Sagetator


  Pregatiti-va de distractie, actiune, umor, filosofie si calatorie cu aceasta combinatie focoasa! Cine altcineva decat un Leu se poate potrivi mai bine cu Berbec? Un Sagetator!

  Daca va aflati intr-o camera cu multi oameni trebuie sa remarcati cum Sagetatorul si Berbecul vor sfarsi vorbind unul cu celalalt. Nu conteaza cine intra primul in discutie. O vor tine asa chiar de la inceputul conversatiei. Ambele semne sunt tipul persoanelor carora le place afara, sunt independente si iubesc libertatea. Berbecul poate suplini nevoia de surprize, aventura si calatorii a Sagetatorului printr-un spirit orientat catre actiune. Aceste doua semne de foc sunt iubitoare de adevar si nu pot tolera injustitia si minciunile. Ambele pot duce lipsa de simt practic cand este nevoie. La orice ar initia Berbecul, Sagetatorul se va putea adapta. Formeaza o echipa excelenta in orice lucru ar face. Acestui cuplu i se potrivesc intreceril sportive, alergarile, plimbarile sau orice tip de aventura in natura.Sunt niste colegi de calatorii foarte buni.

  O anumita cantitate de libertate, chiar in interiorul relatiei este necesara pentru acest cuplu. Acordati-va putin spatiu pentru o schimbare de ritm din cand in cand.Sagetatorul are o natura nelinistita si are nevoie de pauze, acest lucru schimband monotonia.

  Cand cei doi se adreseaza unul celuilalt, ei chiar se asculta si se inteleg. Berbecul aplica actiunea, iar sagetatorul aplica interiorul filosofic. Retineti, acestia doi nu sunt opusi; au un temperament similar. Pastrati-l pe Berbec fericit, lasati-l sa conduca si admirati-i puterea! Pastrati-l pe Sagetator fericit, radeti la glumele sale, si ridicati-i sufletul oricare ar fi problema.

SAGETATOR: Sincer, direct, amuzant, nelinistit
BERBEC: Independent, impacient, entuziast

Atractii Romantice:
  Sagetator: Gemeni si Berbec
  Berbec: Leu si Balanta


Afla horoscopul de azi pentru Berbec
Afla horoscopul de maine pentru Berbec
Caracteristici generale ale zodiei Berbec
Ascendent personal al zodiei Berbec
Compatibilitate zodii pentru Berbec