Horoscop zilnic, previziuni, ascendent personal, compatibilitati pe myHoroscop.ro

Horoscop zilnic pentru zodia Berbec Horoscop european pentru Taur Horoscop zilnic pentru Gemeni Horoscop zilnic pentru cei din zodia Rac Horoscop zilnic european Leu Horoscop european Fecioara Horoscop zilnic BalantaHoroscop zilnic ScorpionHoroscop zilnic european pentru persoanele in zodia SagetatorHoroscop zilnic CapricornHoroscop VarsatorHoroscop zilnic pentru cei in Pesti
Horoscop Berbec Horoscop Taur Horoscop Gemeni Horoscop Rac Horoscop Leu Horoscop Fecioara Horoscop Balanta Horoscop Scorpion Horoscop Sagetator Horoscop Capricorn Horoscop Varsator Horoscop Pesti

Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti


Acasa
Jocuri
Jocuri Pentru Copii
Jocuri Online
Pentru site-uri
Parteneri
Contact

Compatibilitate Leu - Sagetator


  Cand un Leu intalneste un Sagetator pentru prima data, se creeaza un raport intre ei. Ambii admira calitatile celuilalt deoarece sunt semne de foc. Aici intalnim doua spirite carora le place sa rada si sa se distreze. Fiecare dintre ei poate foarte bine sa ajunga vorbitor, instructor, manager sau lider, pentru ca sunt doua persoane care iubesc adevarul.

  Leul cauta un partener care sa fie destul de rapid pentru a tine pasul cu el, in timp ce Sagetatorul cauta un partener caruia sa ii palce sa calatoreasca si sa aiba experiente educative. Sagetatorul este deseori atras de cineva care are alta cultura decat el sau provine din alt mediu social. Leul cunoaste partenerii prin intermediul unor prieteni care le fac cunostinta, sau in cluburi si la intalniri neasteptate.

  De vreme ce Sagetatorul iubeste natura, iar Leul iubeste soarele, acestora le-ar placea sa aiba niste hobby-uri sportive comune. Un alt interes comun sau o exprienta comuna impartasita de Leu si Sagetator ar putea fi aceea ca ambii sa fie interesati de scoala intr-un fel sau altul. Multi Lei sunt profesori predand gramtica la nivel de primar sau gimnazial. Sagetatorul deseori ii inavata sau ii antreneaza pe ceilalti la serviciu, lectureaza la seminarii sau conduce cursuri pentru adulti dupa-amiaza.

  Daca Leul asteapta ca Sagetatorul sa ii dea inima atunci s-ar putea sa mai aiba de asteptat un timp, deoarece Sagetatorul nu face un angajament atat de rapid. Sagetatorul nu vrea sa renunte la libertate atat de usor, mai ales in tinerete si s-ar putea simti prinsi in capcana intr-o astfel de situatie. Leului ii place sa tachineze si sa se joace, ceea ce nu reprezinta deloc o problema pentru Sagetator. Amintiti-va ca Sagetatorul a inventat umorul!

SAGETATOR: Sincer, direct, amuzant, nelinistit
LEU: Loial ,cald , dramatic, incapatanat

Atractii Romantice:
  Sagetator: Berbec si Gemeni
  Leu: Sagetator si Varsator


Afla horoscopul de azi pentru Leu
Afla horoscopul de maine pentru Leu
Caracteristici generale ale zodiei Leu
Ascendent personal al zodiei Leu
Compatibilitate zodii pentru Leu