Horoscop zilnic, previziuni, ascendent personal, compatibilitati pe myHoroscop.ro

Horoscop zilnic pentru zodia Berbec Horoscop european pentru Taur Horoscop zilnic pentru Gemeni Horoscop zilnic pentru cei din zodia Rac Horoscop zilnic european Leu Horoscop european Fecioara Horoscop zilnic BalantaHoroscop zilnic ScorpionHoroscop zilnic european pentru persoanele in zodia SagetatorHoroscop zilnic CapricornHoroscop VarsatorHoroscop zilnic pentru cei in Pesti
Horoscop Berbec Horoscop Taur Horoscop Gemeni Horoscop Rac Horoscop Leu Horoscop Fecioara Horoscop Balanta Horoscop Scorpion Horoscop Sagetator Horoscop Capricorn Horoscop Varsator Horoscop Pesti

Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti


Acasa
Jocuri
Jocuri Pentru Copii
Jocuri Online
Pentru site-uri
Parteneri
Contact

Ascendentul personal al zodiei Scorpion  Fire instinctiva, violenta, pasionata, nesupusa, revoltata, nativii cu ascendent in Scorpion poseda o natura extrem de bogata, care din pacate, nu este decat rareori inteleasa de anturajul sau. Subconstientul lui seamana cu apa mlastinilor-sub o aparenta amortita, ascunde o extraordinara varietate si bogatie vitala, tradusa in planul faptelor prin taria opiniei, gata sa treaca peste orice obstacol material sau rezistenta omeneasca.

  Merge pana in strafundurile problemelor neplacute si nu-l sperie nici cele mai inumane decizii. Capabil de autoritatea si comanda, ii place sa se justifice prin pilde. Fascinat de secretele altora, in timp ce despre el nu stii niciodata prea multe. Poseda o inteligenta instinctiva, fler si o curiozitate analitica.

  In societate nativul cu ascendent in Scorpion este totdeauna in pozitie de atac sau de aparare. E inutil sa spunem ca o astfel de stare de spirit nu face raporturile sale cu ceilalti prea agreabile. Este iubit pentru curajul si rezistenta sa in lupta.

  Ii sunt favorabile toate meseriile in relatie cu fierul. Este, adeseam, bun strateg, manager. Se evidentiaza prin pasiunea pentru stiintele oculte si de tot ce e ascuns. Ca medic, se orienteaza spre chirurgie.

  Pe plan sentimental, se manifesta ca un senzual care apreciaza foarte mult placerile fizice. Iubeste cu violenta, brutalitate si pasiune. Este fidel, dar daca este inselat gelozia sa nu cunoaste limite.


Afla horoscopul de azi pentru Scorpion
Afla horoscopul de maine pentru Scorpion
Caracteristici generale ale zodiei Scorpion
Compatibilitate zodii pentru Scorpion